اخبار انجمن

بیانیه انجمن سواد رسانه‌ای ایران و برگزارکنندگان هفته جهانی سوادرسانه‌ای

🔴 بیانیه منتشر شده انجمن سواد رسانه‌ای ایران و برگزارکنندگان هفته جهانی سوادرسانه‌ای در مراسم اختتامیه این هفته🔖 👇👇👇

📃 بیانیه انجمن سواد رسانه‌ای ایران و برگزارکنندگان هفته جهانی سوادرسانه‌ای:

🖋 با توجه به اهمیت سواد رسانه‌ای در جامعه‌ی امروزی و تاثیرگذاری آن در فرهنگ و هویت ملی، ما اعضای انجمن سواد رسانه‌ای ایران و برگزارکنندگان هفته جهانی سوادرسانه‌ای، این بیانیه را صادر می‌کنیم:

۱- توسعه سوادرسانه‌ای جزئی از توسعه اصولی جامعه و نیاز زندگی امروز است. از اینرو باید همسو با روند پیشرفت و فراگیر شدن فناوری‌های ارتباطی، مورد توجه همه اقشار جامعه قرار بگیرد.

۲- اندیشه و آگاهی باید همراه با مهارت‌های لازم برای تحلیل و تفسیر اطلاعات رسانه‌ای باشد؛ از این رو، تقویت سواد رسانه‌ای همواره باید در برنامه‌های آموزشی و فرهنگی جامعه مدنظر قرار گیرد.

۳- ما بر آموزش کودکان و نوجوانان در زمینه سوادرسانه‌ای تأکید خاصی داریم چراکه محتوای فضای مجازی می‌تواند بر جهانبینی، تفکر و عقاید، احساس ارزشمندی، سلامت و چگونگی نگاه و برنامه ریزی برای زندگی آینده سازان جامعه تأثیرگذار باشد.

۴- فرهنگ سواد رسانه‌ای و تاثیر آن بر توانمندسازی هر فرد در ایجاد ارتباطات موثر و موفقیت آمیز، اهمیت بسیاری دارد، از اینرو لازم است با تمرکز بر توسعه‌ی سواد رسانه‌ای به عنوان یکی از مهمترین فراهم کنندگان بستر آموزش تکنیک‌های ارتباطی، این مهم جزء برنامه‌های آینده نهادها و سازمان‌ها قرار داده شود.

۵- جامعه‌ی دارای سواد رسانه‌ای، جامعه‌ای اندیشمند و پویا خواهد بود که افراد آن قادر به ارزیابی مناسب منابع اطلاعاتی و تصمیم‌گیری های هوشمندانه در مواجهه با مطالب رسانه‌ها خواهند بود. لذا هرکسی به قدر دسترسی و امکان خود، لازم است به رشد سوادرسانه‌ای در جامعه کمک کند.

۶- مواجهه هوشمندانه با رسانه‌ها به رشد اجتماعی و سیاسی و سلامت بیشتر فعالان و همچنین داشتن دیدی حقیقی در جهان خواهد افزود و عملاً زمینه صداقت را درون فضای رسانه‌ها فراهم می‌سازد و به سلامت بیشتر و دستیابی به صلح پایدارتر کمک می کند.

۷- انجمن سواد رسانه‌ای ایران و برگزارکنندگان هفته جهانی سواد رسانه ای به عنوان یک راهبرد پویا، راهکارها و برنامه‌هایی را در نظر دارند که این برنامه‌ها به فراگیری سواد رسانه‌ای در جامعه کمک‌ می کنند و در ارزیابی کمبودها و نقص‌ها در مدارس و سایر نهادها بسیار موثرند و نهادهای مختلف می توانند با ارتباط گیری موثر با جامعه شبکه ای فعالان سوادرسانه ای کشور و انجمن سوادرسانه ای ایران به عنوان متولی برگزاری این آموزش‌ها و برقراری این ارتباطات فراسازمانی، از این رهنمودها استفاده کنند.

۸- از دولت و سایر نهادها درخواست می‌کنیم تا برنامه‌ها و سیاست‌های جدی‌تری را در نظر بگیرند تا سواد رسانه‌ای در جامعه تقویت شود و توسعه یابد.

۹_ از همه‌ی اقشار جامعه و تمامی نهادها درخواست میکنیم به مسئله‌ی سواد رسانه‌ای و شناخت بیشتر درباره این مفهوم توجه بیشتری کنند و زمینه های نشر آگاهی و اطلاعات مؤثر در این رابطه را فراهم سازند.

۱۰_مسلماً با همکاری همه‌ی نهادها و اقشار جامعه، می توانیم گام‌های مهمی در جهت سنجش، ارتقاء و توسعه‌ی سواد رسانه‌ای و هوش رسانه‌ای در کشور و در ارتباط با نهادهای موثر و فعالان سوادرسانه ای در جهان برداریم.

پایان پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 + سه =